GG GESTIO I GARANTIA
93 415 83 33
https://www.gestioigarantia.es
 

Parcel·les individuals a Artés

Ref: 2376
Terreny
264 m2 de terreny.
Venda: 82.500 €

VENDA DE PARCEL·LES A ARTÉS A PREUS INIGUALABLES (C/11 de Setembre)

Construeix la casa dels teus somnis al teu gust, adquirint una o diverses parcel·les a la bonica i tranquil·la població d'Artés.

Descripció

VENDA DE PARCEL·LES EN ARTÈS A PREUS INIGUALABLES (C/11 de Setembre)

Construeix la casa dels teus somnis al teu gust, adquirint una o diverses parcel·les a la bonica i tranquil·la població d'Artés.

Artés està ubicada en un entorn rural, però amb tots els serveis que et pot oferir una població consolidada. És a 20 minuts de Manresa ia 1 hora de Barcelona circulant per vies ràpides.

La nostra promoció de parcel·les se situa al costat mateix del centre d'Artés i molt propera al transport públic, supermercats, restaurants i zones d'oci. Una situació privilegiada!

Construint el teu habitatge a les nostres parcel·les, podràs complementar-lo amb les més modernes tecnologies i equipar-lo amb elements de màxima eficiència energètica, com ara les plaques fotovoltaiques (energia solar) o els diversos sistemes intel·ligents de control i optimització de consums, obtenint un estalvi energètic que pot arribar a cost 0, així com beneficis per al medi ambient.

A més, si ets treballador per compte propi, en construir casa teva, tindràs l'opció d'integrar-hi el teu lloc de treball (oficina, taller, etc) a la mateixa finca, obtenint així avantatges fiscals i estalviant temps i diners en desplaçaments.

Com podeu veure, tot són avantatges.

Truca'ns i t'informarem sense cap compromís dels avantatges que t'ofereix aquesta oportunitat única d'invertir i millorar la teva qualitat de vida.

• Parcel·les des de 264 m
• Edificabilitat des de 840 m2
• Les parcel·les compten amb 8 m de façana a cada carrer (en el preu s'ofereixen dues semblances simètriques).
• Alçada màxima edificable de planta baixa + 3 plantes
• Zona urbanitzada amb tots els serveis
• Al costat del centre d'Artés
• Molt a prop de transport públic, supermercats, restaurants i zones de lleure
• Inversió segura i rendible