GG GESTIO I GARANTIA
93 415 83 33
http://www.gestioigarantia.es
 

Venezuela (Besòs-Maresme, Sant Martí)

Ref: 2182
Pis
68 m2 construïts.
Lloguer: 821 €/mes
Habitacions. . . . 1
Banys. . . . 1
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: Pendent certificar

Habitatge molt ben comunicada a tocar de la platja i totes les comoditats.


Descripció

Habitatge molt ben comunicada a tocar de la platja i totes les comoditats.

Bonic habitatge de 68m² que compta amb una gran habitació doble, un gran saló-menjador, àmplia cuina i bany complet. La cuina compta amb taulells de marbre, vitroceràmica, campana extractora, forn i aigüera doble d'acer. Els sòls estan coberts de tipus gres i les finestres són d'alumini. La finca està en bon estat i compta amb ascensor.

El pis està situat al barri de Besòs i Maresme, al districte de Sant Martí, en una zona comercial amb molta varietat de restaurants, bars i supermercats. A més, compta amb diverses àrees verdes en els seus voltants i se situa a 15 min caminant de la platja.

També es troba perfectament comunicat per transport públic. Hi ha una parada de metro a tan sols dos minuts: Besòs Mar, que connecta ràpidament amb el centre de Barcelona. També hi ha prop nombroses parades de bus i tramvia i té fàcil accés a autopista.

El valor de l índex de referència de preus de lloguer d'habitatges és de 12,48 € / m². Així mateix, no procedeix informar sobre l'import de renda de l'últim contracte d'arrendament, per no resultar aplicable.