GG GESTIO I GARANTIA
93 415 83 33
http://www.gestioigarantia.es
 

Barceloneta (Barcelona)

Ref: 2173
Pis
82 m2 construïts.
69 m2 útils.
Obra nova
Venda: 275.000 €
Habitacions. . . . 2
Banys. . . . 2
Zones comunes. . . .
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: B
OPORTUNITAT - OBRA NOVA FINALITZADA! - PER NOMÉS 759 € / mes *

Descripció

OPORTUNITAT - OBRA NOVA FINALITZADA! - PER NOMÉS 759 € / mes *

Vivienda en planta baixa de 2 dormitoris amb grans distribucions amb accés independent. Compte amb saló-comedor, cuina amueblada i bany complet compost de materials de primera qualitat. La cuina compte amb armaris alts i baixos, encimeres de màrmol, vitroceràmica, campana extractora, microondes integrades i horno elèctric. Los suelos están revestidos de gres cerámico en el baño y de parquet laminado en el resto de las estancias.

És una zona molt bé comunicada, la parada de metro més cercana està a només quatre minuts caminant, Barceloneta (línia 4), que connecta ràpidament amb qualsevol punt de la ciutat. També té nombroses parades d’autobús als seus voltants i té fàcil accés a la Ronda Litoral.

La Barceloneta és el barri per excel·lència de la ciutat, on a uns pocs passos podrem gaudir de la meravellosa platja de la ciutat condal. A part de la platja, el seu alcalde encanta, hi ha tots els serveis a la vostra alcance (El Hospital del Mar, supermercats, col·legis ...) així com una amplia oferta d’ocio i restauració. A pesar de la seva activitat, és un dels barris més tranquils en el seu interior. La Barceloneta també destaca per ser un lloc ideal per practicar deportes a l’aire lliure. Si qui viu amb la brisa del Mediterrani, salir a correr o a patinar pel seu extens passeig marítim i poder ir caminant fins a punts cèntrics de la ciutat, aquest és el seu barri.

Una gran oportunitat que, per preu, ubicació i calitats, no pot deixar escapar.

¡Llàmenos sense compromís i infórmese!

* Cuota de 759 € / mes calculat a partir d’una simulació d’hipoteca seguint els següents paràmetres:

275.000 € + 10% d’IVA (27.500 €) = 302.500 €

Finançament:

Entrada: 82.500 €

Hipoteca 80%: 220.000 € a 30 anys amb un interès fi del 1,5% = 759 € / mes