GG GESTIO I GARANTIA
93 415 83 33
http://www.gestioigarantia.es
 

Tallers (Raval, Ciutat Vella)

Ref: 1786
Pis
76 m2 construïts.
67 m2 útils.
Molt bo
Lloguer: 1.018 €/mes
Habitacions. . . . 3
Banys. . . . 2
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: Pendent certificar

Exclusiu pis reformat al centre de Barcelona amb balcó.


Descripció

Exclusiu pis reformat al centre de Barcelona amb balcó.

Compta amb 76,9m² dividits en 3 habitacions (dues dobles i una individual), un lluminós saló menjador molt bonic amb accés exterior, una cuina reformada preciosa molt àmplia, balcó i dos banys, un d'ells amb banyera. La cuina està equipada amb armaris alts i baixos, fogons de marbre, vitroceràmica, campana extractora, forn i aigüera d'acer.

L'habitatge està situat al barri del Raval (Ciutat Vella), en ple cor de la ciutat de Barcelona. També compta amb centres esportius, centres de salut, culturals ..., escoles, restaurants i supermercats. Té nombroses línies d'autobús que connecten amb nombrosos punts de l'àrea metropolitana, la parada de metro més propera és Plaça Catalunya, que compta amb diverses línies de metro i de tren. Està molt a prop de Plaça Catalunya, les Rambles, Universitat, Canaletes, Gran Via, ... etc.

El valor de l'índex de referència de preus de lloguer d'habitatges és de 13,61 € / m² i l'import de la renda de l'últim contracte d'arrendament és de 1.018,16 € actualitzat segons normativa aplicable. Aquests imports poden ser susceptibles de variació segons la data de signatura de l'contracte.