GG GESTIO I GARANTIA
93 415 83 33
http://www.gestioigarantia.es
 

Córsega (El Camp de l’Arpa del Clot, Sant Martí)

Ref: 1519
Pis
51 m2 construïts.
44 m2 útils.
Molt bo
Lloguer: 729 €/mes
Habitacions. . . . 1
Banys. . . . 1
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: Pendent certificar

Preciós pis amb ascensor situat en una de les millors zones de Barcelona davant del metro amb parquet i un preciós balcó.


Descripció

Preciós pis amb ascensor situat en una de les millors zones de Barcelona davant del metro amb parquet i un preciós balcó.

Immoble de 51m² situat a l'emblemàtica Carrer Còrsega que compta amb una gran habitació doble amb un saló menjador molt lluminós que dóna accés a un bonic balcó amb vistes, una cuina reformada i un bany de tres peces amb dutxa i moble de bany incorporat. La cuina està equipada amb armaris alts i baixos, fogons de marbre, vitroceràmica, campana extractora, forn i aigüera d'acer. Els sòls de l'habitatge estan recoberts de parquet.

El pis està situat al barri del Camp de l'Arpa del Clot, al districte de Sant Martí, una zona tranquil·la amb molta varietat comercial i oferta d'oci. El metro està tan sols a un carrer a la parada Sant Pau | Dos de Maig (L5, a 2 minuts), que connecta ràpidament amb tots els punts de Barcelona. A més, també hi ha diverses parades de bus als seus voltants.

El valor de l'índex de referència de preus de lloguer d'habitatges és de 17,19 € / m². Així mateix, no procedeix informar sobre l'import de renda de l'últim contracte d'arrendament, per no resultar aplicable.