GG GESTIO I GARANTIA
93 415 83 33
http://www.gestioigarantia.es
 

Promoció a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès)

Ref: 1098
Pis
Lloguer: A consultar
Qua. Energ.: Pendent certificar
Habitatges de Protecció Oficial en lloguer de 1 i 2 dormitoris a Santa Margarida i els Monjos. Pàrquing i traster inclosos en el preu.
Descripció
Habitatges de Protecció Oficial en lloguer de 1 i 2 dormitoris a Santa Margarida i els Monjos. Pàrquing i traster inclosos en el preu.

Immobles d'obra nova entre 45 i 54 m2 d'1 i 2 dormitoris depenent de la tipologia. Compten amb grans salons molt lluminosos i amb accés a un balcó, banys de 3 peces en perfecte estat, i cuines completament equipades amb armaris alts i baixos, fogons de marbre, vitroceràmiques d'inducció, campanes extractores, forns elèctrics i piques d'acer inoxidable.

Terres revestits de gres als banys i els balcons, i de parquet a la resta de l'habitatge. Els immobles compten amb un sistema de calefacció mitjançant caldera de gas. La finca disposa d'ascensor. Amb el lloguer de l'immoble es donen dos mesos de carència. Per fer la sol•licitud de lloguer, cal estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial de Catalunya.

La promoció es troba a l'avinguda de Cal Salines, una zona residencial i molt tranquil·la. Es troba a uns metres de la N-340 i molt a prop de l'AP-7.

Una oportunitat que, per ubicació, qualitats i preu, no pot deixar escapar!