GG GESTIO I GARANTIA
93 415 83 33
http://www.gestioigarantia.es
 

Promoció a Artés (Bages)

Ref: 1097
Pis
60 m2 construïts.
Lloguer: A consultar
Habitacions. . . . 2
Banys. . . . 1
Qua. Energ.: Pendent certificar
Habitatges de Protecció Oficial en lloguer de 1 i 2 dormitoris a partir de 300 € al mes. Per poder sol•licitar l'habitatge, cal estar inscrit al Registre de Sol•licitants d'HPO.
Descripció
Habitatges de Protecció Oficial en lloguer de 1 i 2 dormitoris a partir de 300 € al mes. Per poder sol•licitar l'habitatge, cal estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'HPO.

Immobles d'obra nova entre 45 i 60 m2 situats a la població d'Artés (Bages). Els pisos són d'1 i 2 dormitoris depenent del tipologia i compten amb salons molt ben il•luminats per grans finestrals i amb accés a balcons. Les cuines són americanes i estan completament moblades amb armaris alts i baixos, fogons de marbre, vitroceràmiques d'inducció, campanes extractores, forns elèctrics i piques d'acer inoxidable.

Els immobles disposen de banys de 3 peces en perfecte estat. Els sòls estan revestits de gres als banys i les terrasses, i de parquet a la resta de l'habitatge. Els pisos compten amb sistema de calefacció a gas. Les plantes baixes de l'edifici compten amb terrasses i els pisos més alts, amb balcons.

Finca amb ascensor i amb locals comercials disponibles d'entre 32 i 59 m2 des de 290 € al mes. Amb el lloguer dels immobles es donen dos mesos de carència. Per fer la sol•licitud de lloguer, cal estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial de Catalunya.

La promoció està orientada als carrers de Rocafort, Barcelona i Ronda del Torrent, una zona cèntrica i comercial amb diversos restaurants, bars i supermercats. El municipi està situat a l'extrem oriental de la plana del Bages, dins la zona natural de la Vall de Gavarresa.

Una oportunitat que, per ubicació, qualitats i preu, no pot deixar escapar!